stak mønter

Få råd til den minimalistiske tilværelse

dd33

På længere sigt vil den minimalistiske tilværelse ofte være én, som får der til at spare rigtig mange penge, fordi du ikke længere er en del af det store forbugermiljø. Du bruger derfor langt færre penge på alle mulige ligegyldige ting, som du alligevel ikke vil have efter et år. Men før du når derhen, så kan det godt være at du skal lægge ud med nogle penge for at leve den minimalistiske tilværelse.

Læs her om både hvorfor og hvordan du får råd til det

penge

Hvorfor koster det penge?

Alle nye skift i dit liv koster som regel penge. Det er ligegyldigt, at det så er fordi du vil fokusere mere på din træning, spise vegetarisk eller leve mere miljøvenligt. Når du laver et livstilsskifte, så mangler du rigtig ofte nogle helt basale redskaber, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang med dit nye liv. Som for eksempel et medlemskab af det lokale fitnesscenter, løbesko, køkkenting eller karklude uden mikrofiber. Der er altid et eller andet, der skal skiftes ud eller måske bliver din nye livsstil bare dyrere, som hvis du for eksempel vælger at købe økologiske madvarer.

Men hvad med minimalisme spørger du? Her er der vel ingen redskaber. Det handler jo netop om, du rydder ud i dine ting og skiller dig af med dem. Ja, det er ganske rigtigt, men du får sikkert brug for et eller andet, der kan hjælpe dig med at holde orden på dine ting, så det ikke igen bliver det rene kaos i hjemmet. Det kan for eksempel være en rumdeler, hvor du kan ligge dine ting på, en skuffe-deler, så tingene kan holdes adskilt, eller et godt skab, hvor din partner kan ligge deres rod ind i, så du ikke behøver at kigge på det.

 

Sådan får du råd

Det helt oplagte ville selvfølgelig være, hvis du selv havde pengene til at købe de nye sager eller andre former for dimsedutter du nu har brug for, for at begynde på din nye minimalistiske tilværelse. Men hvis du af den ene eller anden grund ikke har det, så kan du med fordel overveje at tage et lån.

penge

Det er dejligt nemt at låne penge online i dag og selve låneudbyderne er i stor konkurrence med hinanden, hvilket kun gør det endnu bedre for kunden. Som kunde har du nemlig derfor meget større udvalg, samtidig med at de forskellige låneudbydere vil give dig alle mulige former for ydelser og service, for at få dig til at være kunde hos dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *