Stol

Opbyg et minimalistisk liv

dd33

På det seneste er det minimalistiske liv blevet populært som aldrig før, og det betyder at flere og flere er begyndt at fatte interesse for den minimalistiske livsstil. Det betyder desværre også, at der er opstået en hel del forvirring omkring, hvad minimalisme egentlig er.

Udviklingen er ganske enkelt gået så hurtigt, at minimalismens frontfigurer ikke har kunnet følge med. Derfor er det vigtigt at slå fast, at minimalisme ikke bare handler om at smide så mange ejendele ud som muligt for så at leve med et halvtomt skab og hvide vægge i sin bolig. Alligevel baserer denne antagelse sig på en flig at sandhed. Minimalisme er nemlig en stilistisk bevægelse, som især er fremherskende i arkitektur, møbeldesign og boligindretning.

Planter

Fejlagtige antagelser

Ønsker du at indrette dit hjem minimalistisk, hvilket, udover bare at se godt ud, også kan have en række psykologiske fordele, så er det da også nødvendigt at smide nogle ting ud. Specielt hvis du før i tiden har levet en overflødig livsstil og har huse en masse ting, som du hverken brugte eller fik glæde af. Det er dog de færreste, der er perfekte eller som trives med en fuldstændig minimalistisk livsstil. Minimalismen handler sådan set mest af alt om at maksimere ens egen glæde, og derfor kan man også sagtens være minimalist med en stor bogsamling eller lidt for mange kjoler i skabet.

En anden fejlagtig antagelse omkring minimalisme er, at det handler om at bruge så få penge som muligt. Det er korrekt at nogle mennesker bruger minimalisme som en måde at spare penge på, men en reelt minimalistisk livsstil kan faktisk sagtens gå hen og blive dyr. Det handler nemlig ikke bare om at have få ting men om at have få gode ting.  

Kvinde

Byg et godt fundament

Ønsker man at opbygge et fundament for sit nye minimalistiske liv, kan det som nævnt god gå hen og blive dyrt, og for nogle betyder det, at de tager et lån. Det er trods alt en investering i fremtiden og ens fremtidige glæde. Heldigvis har internettet gjort det nemt og enkelt at tage et lån ligegyldigt om man er ung eller gammel. De har nemlig indset, at det med så små beløb ikke er hvem du er, eller hvad der står på bankkontoen, der bestemmer, om du kan tilbagebetale et lån.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *