indretning

Design dit hjem med omtanke for dine begrænsning

dd33

Mange ældre, handicappede og andre med bevægelsesvanskeligheder oplever ofte at de må gå på kompromis med deres indretning i forhold til at få deres dagligdag til at fungere. Denne evige påmindelse om begrænsninger og udfordringer er ikke givtigt og derfor bør den i videst muligt omfang undgås. Dette kan gøres på mange måder. Eksempelvis findes der idag butikker såsom gloriamundicare.com, som tilbyder deres kunder hjælpemidler som er æstetiske og ikke dominerende i deres udseende. På denne måde kan man få den hjælp man har brug for uden at det går ud over værdigheden.

Få moderne transportmidler

Et andet sted hvor æstetik og muligheder kommer til kort er indenfor transportområdet. Her er det typisk kun kørestolen som er et brugbart alternativ. Eller rettere, sådan har det været tidligere. For med den teknologiske udvikling indenfor blandt andet segways er det nu muligt at komme rundt på en ny måde. En Segway kørestol gør det muligt for brugeren at komme rundt komfortabelt og samtidig i et køretøj som ikke skæmmer øjet.

segway

Så teknologien giver flere og flere muligheder indenfor transport og mobilitet. Denne positive udvikling og generelle udvikling indenfor velfærdsteknologi betyder alderdom ikke behøver at være samme begrænsning, som det har været tidligere. Derudover betyder opfindelser såsom exo-skeleter til plejere af ældre mennesker at plejen ligeledes forbedres, så fortsætter udviklingen er der ingen som skal at blive ældre eller begrænset i deres mobilitet.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *