Arbejde

Det er de små ting, der kan gøre den store forskel

dd33

Der er i dag mange ting, der kan være med til at sætte prikken over i’et. Og det er helt utroligt, hvad de helt små ting kan give af udsalg. Tag for eksempel et kig på den lille gestus, som man kan vise sine medarbejdere blot ed at give dem et klap på skuldrene i ny og næ. Det får dem straks til at lysne op, deres motivation vil stige, og dermed vil de yde yderligere på arbejdspladsen. 

Gave

Vis dine medarbejdere anerkendelse, og de vil yde mere 

Det samme gør sig gældende med reklamegaver, som for eksempel reklamekuglepenne. Alle folk elsker at få nogle gratis ting, så hvis du har en lille ting, som en kuglepen du kan dele ud i ny og næ, vil dine kunder og potentielle kunder straks føle sig mødt. Og så er det jo bare ekstra win for dig, at du får noget gratis reklame, når den kuglepen bliver lagt hjemme på køkkenbordet eller på kontoret, hvor andre også vil få øje på den.

Uddel små reklamegaver i form af kuglepenne og få glade kunder og gratis reklame 

Men det er ikke kun for andre, at de små ting har betydning. Det gælder også dig selv og for eksempel dit helbred. Ofte er det nemlig kun nogle meget små ting, der skal til, førend du bliver både mere fysisk og psykisk stærk. Derfor kan det for eksempel være, at du skal begynde at motionere for på den måde at få noget mere styrke i din krop.

Løbe

Løb en lille tur i ny og næ og få et meget sundere helbred

Det er også noget, der vil give dig noget mere energi, som du kan bruge af i din hverdag, således du selv kommer til at yde lidt bedre, og så bliver du også bare mere glad, fordi du kommer ud og får noget frisk luft i ny og næ. Synes du, det lyder fornuftigt? Så tage et kig her på siden; loebebaandsguiden.dk. En god løbetur kan uden tvivl være en af de små ting, som kan gøre en kæmpestor forskel i din hverdag. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *