to-do

Hjemmesidens ABC

dd33

Skal du lave hjemmeside, er der nogle ting, du skal have styr på. Det selvfølgelige er indholdet men designet er også en vigtig spiller. Men har du nogensinde tænkt over, hvordan folk skal finde din hjemmeside? Og hvor store skal billederne være, for at hjemmesiden ikke er langsom til at loade? Selvom det måske lyder uoverskueligt, så er det faktisk meget ligetil. Og vi vil gerne hjælpe dig på vej.

Hav styr på din målgruppe

Som sagt er indhold og design det vigtigste, når du laver en hjemmeside. Der er ikke et facit til, hvordan det gøres, men sæt dig selv i modtagerens sted. Hvor meget information skal de bruge, og hvor meget tekst gider de reelt læse? Det kan være svært at sige, da det er meget underbevidst. Men hvis du har styr på din målgruppe, kan det hjælpe dig meget af vejen. Nu kan det være du siger ”Men jeg har ikke en bestemt målgruppe, hvad gør jeg så?”. Alle har en målgruppe. Det kan sagtens være både mænd og kvinder, men så skal det måske være at du sætter ind på en aldersgruppe eller en hobby. Det kan være, at du laver opskrifter til din blog, men der hjælper det ikke ret meget at appellere til børn. Her er det måske folk over 30, der har børn eller som arbejder med mad.

kodning

SEO er din ven

Det kan være svært at få folk til at finde sin hjemmeside, selvom man har styr på indhold og design. Og selvom du måske har et produkt, der er populært, kan der være mange konkurrenter, der er nemmere at finde.
SEO kan godt være lidt svært, og hvis du gerne vil have det ordnet her og nu, kan det være en god idé at hive fat i en virksomhed, der faktisk ved hvordan det gøres. Det handler nemlig om at vide hvordan Google fungerer. Og det skifter af og til, så det kan være en større opgave.

Hvis du vil lære mere om SEO og hvordan du kan bruge det på din hjemmeside, kan du klikke ind på https://lokalseo.dk/ og finde masser af information om dette.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *