Minimalisme

Mindre er i den grad mere

dd33

At mindre, er mere, burde være en vigtig lektion alle forældre fik, når du fik børn. For især de helt små har virkelig godt af at slippe en gang imellem. 

Slippe for store og vilde indtryk, slippe for alt muligt, der florerer omkring dem, og måske slippe for storbyens jag. 

Minimalisme handler om mere end bare kunst og indretning, det er en måde at forholde sig til verden på. En måde at folde sig på, der er guld værd som en gave til dit barn.

Mor_og_barn

Babyen skal have de bedste forudsætninger

Alle forældre ønsker, deres børn har de bedste forudsætninger for en god fremtid, og det forsøger de så at give dem hver især. Hvis ikke, er det noget helt galt. 

Forældre elsker deres børn, derfor ønsker de dem den bedste start. Den start bliver meget bedre, hvis den er med et minimalisk forhold til verden. 

For babyen og barnet har ikke behov for voldsomme indtryk eller behov for at gøre verden mere kompliceret, end den er.

At vokse op i et hjem, der er indrettet minimalistisk, har ofte den indflydelse på børn, at de har nemmere ved at fokusere. De har nemmere ved at holde fokus og sværere ved at blive distraheret af noget udefra kommende. 

Og faktisk giver det rigtig god mening. Minimalisme er at have, det der er nødvendigt, samtidig med at det er et æstetisk udtryk, hvor det skal være enkelt og gerne elegant. 

Men vokser en baby op med en forståelse for, at jeg har det jeg skal bruge, kan barnet bygge videre derpå. Og fjerne alt det overflødige.  

Den minimale har godt af minimalisme

Altså har dit barn godt af et minimalistisk verdenssyn helt fra babystadiet. 

Ligesom det giver god mening for dit barn, giver det også god mening, at minimalismen står så stærk i dag. I en tid, hvor konflikter, stridigheder og splittelse synes at hærge over det hele, er det betryggende og godt at finde ro i et minimalistisk udtryk. 

Det hjælper til forståelse af, at der er ro og styr på det, selvom det hele kan virke uoverskueligt. 

Man siger, at ens hoved roder lige så meget som rodet derhjemme. Er det rigtigt, må der være meget behageligt og pænt i et minimalistisk hoved. 

Der er, hvad der er behov for, hvilket også vil sige mere til. Hvis rammerne er sat, klar og opmærksomme, vil udviklingen og forståelsen være meget nemmere at tilgå. 

Guitar_og_baby

Dejlige produkter, der ikke tager al opmærksomheden

Hvad skal du bruge al den snak om minimalisme til. Du skal bruge den på dig selv og dit barn. 

Du skal bruge den i livet. Og så skal du overveje, om en bæretaske fra Fun2BeMum ikke kunne være noget for dig. 

En let, enkel og elegant taske fra MamaMilla til dit barn, det kan ligge trygt i, mens I udfordrer verden sammen. Det er, hvad alle babyer har behov for, og hvad alle forældre har behov for.

Det er ikke kun babyen, det føles lækkert og trygt for, det er også forælderen. At mærke sig barn mod sit bryst og mærke, at det er i trygge hænder, gør jer begge glade. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *