Formuerådgivning

Få mere ro på ved at lade din formue formere sig

dd33

Som især mange mennesker med den minimalistiske livsstil er opmærksomme på, så er der meget ræs og stress i dagens samfund. Vi skal kunne mere, præstere mere, opnå mere, arbejde mere. Som minimalist, så har du fokus på noget helt andet, nemlig frihed, glæde alt andet end dyre, fancy genstande. Som minimalist, så vil du måske gerne kunne arbejde så lidt som muligt og derved leve og nyde friheden så meget som muligt.

Et sted, hvor du kan lave penge, uden rent faktisk rigtigt at gøre noget, er ved at lade din formue formere sig. Har du en opsparing, arv eller en større formue, så kan du altså lade pengene gå ud og arbejde for dig, mens du laver alt muligt andet. Derved kan du tjene penge uden at bruge tid på det, og du kan måske endda gå ned i arbejdstimer på dit arbejde, alt efter hvor stor en formue eller opsparing du har.

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan lade dine penge formere sig, og som du kan læse mere om inde på https://mininvestering.dk/

  • Crowdfunding
  • Ejendomsinvestering
  • Aktieinvestering

Crowdfunding – lån dine penge ud til andre

Crowdfunding går i princippet ud på, at du låner dine penge ud til andre, som betaler tilbage med renter, og disse renter er så dit overskud. En stærk fordel ved denne form for investering er, at de forbrugslån, som modparten optager, altså låner dine penge, de bliver betalt tilbage med ret høj rente. Det er ikke unormalt at se renter på 10 % og nogen gange der over også. Der er altså en del penge at hente her.

penge

Ejendomsinvestering – sikrer dine penge i ejendomme

Ejendomsinvestering går ud på, at du opkøber ejendomme. Boligmarkedets priser går op og ned. Det gælder derfor om at slå til, når priserne tager et dyk nedad. Når du har købt en ejendom, så lejer du den ud og tjener penge på den husleje, som dine lejere betaler. Pengene er forholdsvis godt sikret i ejendomsinvestering, da boligen ikke bare sådan forsvinder, som du eksempelvis kan risikere ved aktier, der kan droppe meget i værdi på meget kort tid. Stiger boligens værdi betydeligt, så kan du sælge den og tjene overskuddet.

ejendomsinvestering

Aktieinvestering – køb og sælg dig til overskud

Aktieinvestering er en af de mest kendte former for investering. Når man investerer i aktier, så gælder det om at brede sine penge ud på et større område, da det ikke kan undgås, at du vil tabe penge på nogle af aktierne. Er du meget inde i aktiemarkedet, så vil du til gengæld kunne lave et pænt overskud på aktieinvestering. En fordel ved aktieinvestering er, at du kan hive dine penge ud når som helst. Du skal dog være forberedt på, at aktierne skal sælges på de rigtige tidspunkter, før du tjener penge på dem.

Lad ikke bare pengene stå i banken

Det, som frarådes allermest, det er at lade pengene stå på en konto i banken, hvis der er tale om et lidt større beløb. Renterne, som du får for at have dem stående på kontoen, svarer nemlig ikke til den måde, som alting stiger på. Det vil sige, at din krone bliver mindre og mindre værd for hvert år der går, selvom du får renter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *