indretning

Din indretning kan påvirke dit humør

dd33

Ens indretning kan være med til at skabe ens sindsstemning. Hvis man har et meget rodet hjem, så kan det også skabe rod i sindet. Hvis man har et meget mørkt hjem, så kan det også være med til at gøre en i mindre godt humør. Hvis man derimod har et meget lyst hjem, så kan det være med til at give en energi og gøre en i godt humør.

En indretning har derfor en stor betydning for ens humor og sindsstemning.

En indretning er derfor ikke ”bare en indretning”.

Det kan have indflydelse på ens livskvalitet.

Det er vigtigt at have en plan

Nogen har den samme indretning i hjemmet i mange år, hvor andre godt kan lide at lave om på indretningen engang imellem. Når man skal indrette ens hjem eller lave et nyt køkken eller et nyt badeværelse, så er det vigtigt, at man tænker langsigtet.

Hvilket rum er vigtigst at få lavet først?

Det nytter ikke noget, at man går i gang med at renovere køkkenet og badeværelset samtidig, og at man til sidst indser, at man ikke har penge til at gøre rummene færdige. Så står man der med to ufærdige rum frem for, at man kunne have fået et nyrenoveret rum.

bolig

Det samme gælder, når man skal indrette ens bolig. Det er vigtigt, at man tænker på, hvordan man som familie kan få mest muligt ud af rummet.

Det hjælper fx ikke, at der kun er tre siddepladser foran fjernsynet, hvis man er fem familiemedlemmer i husstanden.

Undgå en rodet indretning

Nogen gange kan ens indretning komme til at virke rodet, hvis man får puttet ens masse ting ind i ét rum. Det kan godt være, at man har lyst til at have en masse ting i fx ens stue, men man skal også huske at tænke på, at et rum hurtigt kan komme til at se for rodet ud. Specielt, hvis det er et lille rum.

Man kan få en masse inspiration til ens indretning ved at søge på internettet. Man kan fx få inspiration til, hvordan man vælger den rette belysning til et rum, eller hvad detaljer kan gøre for ens hjem.

bolig indretning

Det er vigtigt med et hyggeligt fællesrum

Hvis man er en stor familie, eller bare har mere end to familiemedlemmer i husstanden, så er det vigtigt, at man husker at tænke på hele familien, når man indretter. Hvert familiemedlem har ofte hver deres interesse, og hvert familiemedlem har brug for at kunne trække sig tilbage til et rum for at kunne koble af. Der kan man også hente inspiration på internettet, så man kan få indrettet huset, så det passer til alle husets medlemmer.

Lige så vigtigt, det er, at hvert familiemedlem har et rum, som de kan trække sig tilbage til, lige så vigtigt er det, at man har et rum, som hele familien finder hyggeligt, og hvor man som familie kan tilbringe tid sammen som familie. Her er det som regel stuen, som mange bruger som det fælles rum for familien.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *