Festlig lyskæde

Tips til at holde en minimalistisk fest

dd33

Uheldigvis er der mange, som tror at det at være minimalist er ensbetydende med aldrig at have det sjovt. Heldigvis forholder det sig dog ikke sådan på nogen måde! Man kan nemlig sagtens feste som minimalist, selvom man inkluderer de minimalistiske værdier i festen. 

Hvordan holder man så en minimalistisk fest? Læs med, og få nogle gode ideer.

Festlige cocktails

Husk hvad minimalisme står for

Når man vil holde en minimalistisk fest, er det en god ide først kort at tænke over hvad det nu egentligt er, at minimalisme betyder. Minimalisme betyder ikke, at det skal være så simpelt og enkelt som overhovedet muligt. Nej, minimalisme betyder faktisk at man fravælger alt det i ens liv, som ikke skaber værdi.

Synes man derfor at det fedeste i hele verden ved en fest er at have et Photo Booth, men at man lige så godt kan undvære konfetti, så sørger man da bare for at have en Photo Booth og ingen konfetti!

Vælg det, som har værdi for dig

Når du vil afholde en minimalistisk fest, handler det altså om at udvælge det, som skaber værdi for dig. Der er mange elementer i det at holde en fest, og der er derfor også meget at tage højde for. Det er måske ikke alle elementer af en klassisk fest, som du har lyst til at kopiere. Modsat vil du måske også gerne inkludere noget, som er nyt. 

Det vigtigste er bare at du ender med at holde en fest, som har stor værdi for dig. En fest, som indeholder alle de elementer, som gør den vellykket og succesfuld i både dine og gæsternes øjne. Selvfølgelig er det muligt at holde en fed fest som omfavner de minimalistiske værdier om at undgå overforbrug og unødvendigheder. Sjov er noget der skabes af de folk, som er tilstede. Har du lyst til at hjælpe på vej med god musik, fin pynt eller andet, står det dig selvfølgelig også helt frit for!

Publikum til band

Sådan tjener du nemt ekstra penge til at feste for

At være minimalist betyder ofte at man ikke bruger så mange penge som andre gør. Alligevel kan det at holde en fest hurtigt løbe op. Så hvordan kan man tjene nogle ekstra penge, som man kan feste for? Der er mange muligheder derude, så det handler om at finde den løsning, som passer dig!

Er du en erfaren sparehaj, kan du måske sætte dig et mål om at spare nogle penge på hverdagens nødvendigheder, for at fyre disse af på en fed hest. Har du mulighed for det, kan du eventuelt tage en ekstra vagt eller to på jobbet. Er du selvstændig, kan du overveje hvordan du kan forøge din indkomst. Måske kan du få lavet SEO-optimering på din hjemmeside, og på den måde få flere besøgende forbi og kigge på hvad du tilbyder. SEO-optimering er nemlig hurtigt tjent hjem igen når du opdager hvordan det skaber trafik på din hjemmeside.

Der er mange måder hvorpå du kan få skaffet lidt ekstra penge til din minimalistiske fest. Måske behøves du ikke så mange endda, fordi en minimalistisk fest har tendens til at være en hel del billigere end en helt normal fest. Ja, for relativt få midler vil du hurtigt kunne få en fed fest på benene, som sikkert vil blive husket mange år ud i fremtiden i din omgangskreds.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *