indretning

Sådan finder du den minimalistiske drømmebolig

dd33

Alle drømmer om den perfekte bolig, et sted som passer deres æstetik perfekt. Nogle vil gerne have prompt og pragt, imens andre foretrækker det tidsløse og simple. Du bruger meget tid derhjemme, hvilket er hvorfor, det er vigtigt, at du føler dig hjemme. Det kan være svært at sove godt i et hjem, som man ikke føler afspejler sig selv. Det kan være både dyrt og svært at finde den bolig, som du drømmer om, så pas på med at låse dig selv fast på et sted, som ligner din drøm fuldstændig. Hvis du holder et åbent sind, kan du se muligheder i mange steder. Selvom du gerne vil have det moderne og stilrent, betyder det ikke, at en lejlighed i en gammel bygning ikke er for dig.

 

Det handler om at se dig selv i et nyt sted

 

Ornamentik i loftet kan give et sted mere personlighed, og ikke nødvendigvis gøre det mindre moderne. Hvis du maler væggene kridhvide, kan ethvert sted se mere moderne og nyt ud. Så med bare lidt arbejde kan du få ethvert sted til at passe din personlighed. Faktisk er det, der giver et hjem mest udtryk indretningen, så selvom din lejlighed er lille, så pas på med at presse møbler ind. Hellere have få praktiske møbler, end en masser der bare er der for at være der. Ikke mindst med at dette passer til den minimalistiske indretning, så giver det også illusionen om at rummet er større. Dette betyder også, at du ikke skal være bange for meget loftrum. Den måde du udnytter loftrummet på, kan nemlig have stor indflydelse på, hvordan resten af din indretning ser ud – det handler om at skabe helhed. Gamle træbjælker og fliser kan give meget til en bolig, uden at det behøver at se rodet eller nedslidt ud, se bare hvordan det giver noget specielt her.

flytning

Hvad skal du huske, når du flytter et nyt sted hen?

 

Der er mange ting, som man skal huske på, når man flytter ud. Kan du stadig få dit depositum tilbage fra din gamle lejlighed? Har du aflæst vand og varme? Har du noteret de skader, der muligvis kunne være i din nye lejlighed? Sådan er der mange ting der skal gøres, men det kan også være smart at snakke med en låsesmed angående dit nye sted, du kan nemlig nemt opleve at blive låst ude, hvis din nye lås er for gammel. Det er der heldigvis mange, som kan hjælpe dig med, inklusiv haslevlaase.dk. Det er også vigtigt at lave aftaler med enten et flyttefirma eller venner, så du ikke skal stå med indflytningen alene, og du vil måske blive overrasket over, hvor mange vil hjælpe med dig at indrette og pakke ud. Undervurder ikke at blive venner med dine naboer, skriv dem et brev når du flytter ind, hvor du beskriver, hvordan du glæder dig til at lære dem bedre at kende. At være venner med sine naboer er altid en god ide, især når de bor på den anden side af væggen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *