telefon

Brug nettet – spar tid og miljø

dd33

Langt de fleste danskere bruger internettet op til flere gange dagligt. Vi tjekker vores profiler på sociale medier, vi søger på Google, eller vi shopper ugens dagligvarer. Det er en af de ting, der både koster os tid, men som også giver os tid i den anden ende, hvis vi udnytter det korrekt. Læs med her, og find ud af, hvordan du kan spare på både klimaet og din tid ved at bruge nettet – her kommer tre gode tips.

1.  Daglige indkøb

Det er dyrere – i teorien. I praksis viser det sig dog, at vi ender med at spare rigtig mange penge, når vi køber vores dagligvarer på nettet frem for direkte i butikkerne. Vi får mindre madspild og samtidig dropper vi også de mange små impulskøb, der ryger i kurven på vej gennem supermarkedet – for det er nemlig noget, de er indrettet til. I bedste ’mange bække små’-stil kan du ende med at spare rigtig mange penge på at bestille på nettet, også selv om varerne i realiteten er lidt dyrere.

Tjek genre de forskellige muligheder, der er, for at købe dine dagligvarer på nettet, og lad være med at binde dig til en forhandler. Det betaler sig at være nysgerrig og se, hvem der kan tilbyde det bedste fra gang til gang.

2.  Mobiltjek

Inden du køber en ny mobil, er det en rigtig god ide at tjekke den, så du ved, hvad du får – ikke bare producenten og forhandlerens version, men hele historien. En test af forskellige modeller giver dig en ide om, hvad du faktisk får for pengene, og hvorfor den dyreste mobil ikke altid er den bedste – selv om producenten fortæller dig det.

daekning

En telefon test gør det let og hurtigt for dig at finde den rette mobil og sparer dig masser af tid og mange penge på reparation eller ombytning til en ny, fordi den ikke lever op til dine forventninger.

3.  SEO

Er du en af de mange, der markedsfører dig på nettet, så er SEO noget du bør kende til. Den ’videnskab’, der gør det muligt for dig at kravle op ad søgelisten på Google. Helt kort, så handler det om, at Googles algoritmer skal kunne vurdere, at din side indeholder relevant indhold af høj kvalitet, som gavner deres brugere mest muligt.

Rigtig mange vælger at outsource netop den del af markedsføringen, fordi der findes firmaer, der har specialiseret sig indenfor netop det område og kan give hele hjemmesiden en overhaling, der kan både ses og måles.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *