skab

Slip af med ting der er stressende og stjæler dit overskud

dd33

Når livet går lidt for hurtigt og den ene dag bare tager den anden, kan man pludselig komme bagud med en masse ting. Måske tænker man ikke lige over at der er forskellige ufærdige projekter derhjemme, men faktisk kan det godt virke lidt stressende selvom man ikke føler man går og tænker på det. For de ligge jo stadig og lurer og venter på at blive håndteret. 

skab

Færdiggør én halvfærdig læsning af gangen 

Derfor er det nogle gange vigtigt at stoppe op og få klaret disse ting. Bare en ting af gangen. Lad være med at lade presset af dem alle overvinde dig. Sørg blot for at du i en periode håndtere et projekt af gangen indtil de alle er klaret, i stedet for at udskyde det fordi du er træt. Det kan jo være disse halvfærdige løsninger netop er med til at gøre dig træt hele tiden. Ved at gøre disse aktive handlinger kan du få noget mere overskud ind i din hverdag, så du med god samvittighed kan nyde de pauser du har. 

Ryd op 

Vi udskyder tit at få ryddet ud i vores skabe og skuffer. For vi ved jo nok at når man først begynder kan det hurtigt gribe om sig. Men husk på hvor rar en følelse det er når alt ligger pænt derinde og du nemt kan finde det tøj du gerne vil have på. Netop af den årsag kan det også bidrage til mere overskud og et mere minimalistisk liv, hvis du husker at få ryddet ud i dine ting med jævne mellemrum. Dette gælder ikke kun for ens tøj, men også for de ting vi ellers har opbevaret rundt om i hjemmet. Det giver mere plads i skabene og flere ryddede flader. For i sådanne oprydnings processer, opdager man også hvilke ting man ikke får brugt og som derfor kan smides ud, foræres væk eller sælges. 

ødelagt computer

Få repareret de ting der er i stykker

Nogle gange kan diverse reparationer også nemt blive udskudt. Især hvis det er ting vi måske ikke bruger så ofte, der er gået i stykker. Ikke desto mindre gør det sjældent noget godt bare at lade det stå til, for du bliver alligevel tit mindet om at det ikke virker når du så pludselig har brug for det. Oven i det er der også noget tilfredsstillende ved at vide at ens ting er i god stand, uden synlige skader og at man ikke bruger en masse unødvendigt plads på ting der alligevel ikke virker. 

Det sker også at de ting vi reelt set bruger på daglig basis, faktisk ikke bliver sendt til reparation så hurtigt som det burde. Noget der kun bidrager til irritation for en i al den tid man så bør undvære det. Dette kunne for eksempel være ens computer. Står du med en computer der er gået i stykker og har brug for lidt hjælp til hvordan du får råd til at få den fikset, så læs med her. Men gør dig selv den tjeneste at være hurtig til at få repareret dine ting, så du ikke skal undvære dem. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *