Klima

Et godt indeklima er godt for dig, dit husdyr og det minimalistiske miljø

dd33

Der er i dag et meget stort fokus på den måde, som vi behandler vores jordklode på. Det betyder, at vi har fået en større respekt for, at denne skal behandles godt, hvorfor vi også er begyndt at høre ord som bæredygtighed og klimabevidsthed omtalt alle steder. Det er således noget, som vi alle skal forholde os til for på den måde at være med til at gøre en forskel, således fremtidens generationer ikke kommer til at lide under vores valg for eksempel, når det kommer til de store klimaforandringer, som vi kun mærker konsekvenserne fra i ringe grad lige for tiden. Det handler derfor om at skære ned og skære fra for at mindske ens forbrug, og så skal man sørge for at tage de rette beslutninger for eksempel, når det kommer til god kvalitet.

Hund

Tag et kig på din varmekilde – den største synder 

Det er derfor godt at tage et kig på de ændringer, som man kan gøre sig i hverdagen. Det er for eksempel derfor, at det anbefales at tage et kig på ens klima. Når det kommer til den måde, som man varmer og køler sit hjem på, er der nemlig ofte tale om den største synder i forhold til den energiregning, som man modtager hver måned. Mange benytter sig for eksempel stadig af de noget dyre og meget miljøbelastende pillefyr og oliefyr. Og det er det ikke kun pengepungen, det kan gå hårdt ud over.

Sørg for motion, sund kost og nærende kosttilskud 

Når det kommer til et fyr, er der nemlig ofte også tale om en stor mængde skadelig røg, som skal væk fra ens hjem. Denne kan man hurtigt komme til at indånde, når man fyrer op, og det er både som dyr og menneske. Det kan have en konsekvens for ens helbred, og derfor kan det give kroniske gener på en lungefunktion. Som menneske er det derfor vigtigt med regelmæssig motion og diverse sunde alternativer til kost, mens det som kæledyr som for eksempel en hund er vigtigt med nogle foder som opti digest oropharma, der gør alt for at give hunden de bedste forudsætninger for at få et godt helbred også. Samt et godt sted at slappe af som en billig hundeseng i god kvalitet. Hvis du finder en billig hundeseng, vil din hund sikkert elske dig endnu mere og være mere udhvilet, fordi den har en god og billig hundeseng at hvile i.

Sundhed

Gør noget godt for klimaet, din økonomi, dig selv og din hund 

Derudover kan det være en fordel at skifte varmekilden ud. Det kan for eksempel være til en varmepumpe, som kan fås i to udgaver. Der er den, der sørger for den varme brugsvand og den, der sørger for varme i rummene. Disse er på sigt langt mere besparende, og det er både økonomisk og i forhold til den CO2, som der sendes ud i atmosfæren. Og derfor kan det være den absolut bedste beslutning, som du tager dig i dit liv. Hvis ikke for miljøet og din økonomi, så for dig selv og din elskede hund. Tag derfor et kig online allerede i dag og find frem til en god løsning for den måde, som dig og din hund lever livet på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *