afslapning

Fokusér på indretningen og lad en vinduespudser ordne vinduerne

dd33

Dit hus er en enhed, en enhed hvor det hele skal spille sammen, og hvor hus og have skal være en helhed. Med flere og flere hus -og haveprogrammer i fjernsynet, er netop indretning og istandsættelse af huset blevet yderst populært. Vi tænker mere og mere i indretning og pladsforøgelse, og vi elsker at åbne op og se nye muligheder i vores hus.

 

At indrette sit hus er dog ikke nogen nem opgave, det kræver forberedelse, tid, planlægning og hårdt arbejde. Det er dog også en sjov proces, der kan ende ud med en stor værdiforøgelse af huset.

Fokusér på det der interesserer dig

 

At indrette sit hus er både en sjov og udfordrende opgave, som kræver fuldt fokus. Derfor handler det ofte om at prioritere sine opgaver, så man ikke blive forstyrret af mindre sjove opgaver, der kun er med til at fjerne fokus fra det, det i virkeligheden handler om.

 

Mens du får styr på indretningen af huset og gør dig overvejelser om hvordan det hele skal hænge sammen, så er der også de andre mere sure opgaver. Der er græsset der skal slås, hækken der skal klippes, og så er der vinduerne der skal pudses. Netop vinduerne kan være med til at skabe helheden, når indretningen er på plads. Derfor kan det være en smart idé at få hjælp ude fra, så du fuldt og fast kan fokusere på det du er god til og finder sjovt. Så kan du med god samvittighed kigge ud af de rene vinduer, når arbejdet er færdigt.

 

Ved at uddelegere opgaven har du større mulighed for at få det resultat du ønsker, til den tid du ønsker, da du ikke må fjerne dit fokus og flytte det over på mindre spændende opgaver. Samtidig er du sikker på at husets helhed er der, når arbejdet er færdigt.

 

Skab mere plads i huset med få tricks

 

Når det kommer til indretning af dit hus, er der en række tricks du kan benytte dig af, som kan være med til at skabe mere plads i huset. Her får du 3 tricks der kan skabe mere plads.

 

  1. Riv ned og åben huset op

 

Først og fremmest kan du kigge på om der er nogen skillevægge, der kan rives ned. Ved at rive en skillevæg ned kan du åbne huset op og skabe mere rum og plads.

 

  1. Vælg møbler med luft under sig

 

Når det kommer til møbler, så er der i mange ældre huse tunge møbler, der går helt ned til gulvet. Ønsker du at skabe mere luft og plads, så vælg møbler der ikke går helt ned til gulvet, men har godt med luft og plads under sig. Det kan være sofaen, sofastolen eller skrivebordet. Dette åbner rummet gevaldigt op.

 

  1. Lys er vejen til et større rum

Den rigtige belysning, kan være med til at åbne et rum utrolig meget op. Vælg lamper der kan lyse selv de mørkeste hjørner op. Med den rigtige belysning kan du åbne op og snyde hjernen til at tro, at der pludselig er meget mere rum og plads.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *