minimalistisk

Minimalistiske valg du kan tage i hverdagen

dd33

Vil du gerne leve mere minimalistisk? Den minimalistiske livsstil er et modstykke til den forbrugskultur vi har i dag. De fleste mennesker køber mange ting i løbet af et liv, samt smider meget ud. Hvis du lever minimalistisk, køber du kun de nødvendige ting. Du skal selvfølgelig have nogle møbler at sidde på, og noget tøj som kan holde dig varm, men en minimalist køber ikke mere end det. Du køber ikke noget, som du godt kan leve uden.

Minimalistisk møbelshopping

Det er meget bæredygtigt for miljøet at leve minimalistisk. Derfor kan du også tænke minimalisme ind i din møbelshopping. Hvis du køber få, men gode, møbler, sparer du miljøet for mange ressourcer. Der går nemlig mange ressourcer på at lave et enkelt møbel. Derfor er det vigtigt, at du køber møbler af høj kvalitet. For så skal du nemlig ikke ud og købe et nyt møbel efter noget tid. Derudover handler minimalisme om, kun at købe det, som du virkelig har brug for. Alle skal bruge et spisebord. Derfor kan du med fordel kigge på et plankebord, som dit næste minimalistiske køb. Plankebordene er nemlig holdbare, så de kan holde hele dit liv. Se mere på http://Plankebord.dk.

design

Minimalistiske forbrugsvaner

I nutidens samfund får vi ofte nyt tøj. Der kommer ofte nye modetendenser frem, som vi føler, at vi skal følge. Derfor ryger det gamle tøj ud. Denne masseproducering af tøj skaber et klima i forfald. For at vende udviklingen kan du begynde at tænke minimalisme ind i dine tøjvaner. Du kan tænke på at købe holdbart tøj, som kan holde i lang tid. I stedet for at købe billigt tøj fra Kina, som går i stykker efter man har haft det på et par gange. Det er ikke kun tøj, som vi mennesker har et stort forbrug af. Det er også elektronikprodukter, og alle andre produkter. Produktionen af de fleste produkter, skader miljøet mere eller mindre. Derfor kan det være en god idé at spørge sig selv, om man virkelig har brug for disse produkter? Hvis du kan leve uden et vist produkt, bør du så gøre det? Hvis du overvejer dette inden alle indkøb, er du med til at gøre en stor forskel for klimaet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *