design

Få styr på de vigtigeste ting

dd33

Minimalisme er en måde at få styr på de vigtigeste ting i din hverdag. Vi lever i en verden i dag, hvor ting fylder rigtig meget. Vi bliver ved med at købe nye ting, og glemmer nogle gange, hvad der er vigtigt. Nogle gange kan det være en god ide at rydde ud. Finde de ting der virkelig betyder noget.

Sortere ud i dine ting

En god ide for at få en mere minimalistisk stil er at sortere ud. Her kan man få styr på sine ting. Det kan dog være svært at få sorteret ud i tingene. Mange har minder forbundet med ting, og det kan derfor være svært at få smidt dem ud. Dette gør også det bliver svære at sortere ud. Det er derfor måske en god ide at komme op med en plan. En plan som gør det nemmere.

Lav forskellige bunker

En ide er at lave forskellige bunker. Her kan man lave en bunke med ting der skal smides ud, ting der skal beholdes og så bunken i mellem. Bunken i mellem er til de ting, som man ikke er sikker på. En god ide er at pakke disse ting ned i en separat boks. Den boks skal så gemmes væk, og så findes tilbage efter lidt tid. Har du ikke savnet tingene i denne periode, så kan de smides ud. Er der derimod nogle ting som du gerne vil beholde, så kan du tage dem tilbage. Dette er en god måde at vide, hvilke ting du holder mest af.

Behold ting der er nødvendige

Der er nogle ting som er nødvendige. Dette er ting som man ikke kan smide ud. Her kan der f.eks være tale om tøj. Vi skal alle have noget tøj at gå i. Dog kan der også være nogle ting som er nødvendige for person til person. Dette er alt efter, hvem vi er som personer. For nogle kan det være et musik instrument. Dette kan være en guitar, se flere forskellige guitar her. For andre kan det være nogle bøger. Lige meget hvad, så er disse ting betydningsfulde for nogen.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *