veninder

Derfor bør man bruge minimalisme som filosofi i dine forhold

dd33

Minimalistisk filosofi behøver ikke nødvendigvis at stoppe og slutte med din bolig. Minimalisme er en forpligtelse til at omgive dig selv med mindre unødvendig rod og spild, så det, der er tilbage, er sundt, værdifuldt og nyttigt.

Det er utroligt, hvad der kan smides ud eller slippe af med, når vi begynder at evaluere, hvad vi har brug for og hvad vi kan leve uden. Alle disse værdier kan også anvendes på dine forhold også. En minimalistisk tilgang til dine forhold generelt kan skabe et sundt og harmonisk rum i dit liv.

Dette ny rum, der kan skabes, giver dig plads i livet for at positive og gode mindre, hvilket føret til følelsesmæssig stabilitet og mere overskud. Læs med her for at lære om hvordan minimalisme som en filosofi kan finde veje ind i dine forhold og resten af dit liv.

Slip af med følelsesladet rod

At rydde emotionel rod betyder, at du forlader bagagen fra tidligere eller nuværende forhold bag dig. Hvis man ikke lærer at slippe for førelsesmæssigt affald, så vil det være vanskeligt at skabe plads i livet til positive og sunde forhold.

At rydde for emotionel rod kan være sammenlignede med at flytte. Man ender altid med at smide en masse ting ud. Selvom man flytter til et større sted, så er det en enormt vigtig mulighed for at slippe af med alle de ting, der enten er ødelagt eller var gemt for at være ordnet senere.

Der kan sagtens også være, at man gemmer ting man ikke vil have, som for eksempel gaver. Gaver er ofte noget, som man føler forpligtet at beholde, selvom man ikke kunne lide gaven. At flytte er en fremragende mulighed for at slippe af med ting, som man ikke har brug for og skabe plads til det ny og spændende

Vi burde passer på dem vi elsker

Ligesom livet bliver mere enkelt, når vi slipper af med alle de ekstra og unødvendige ting, som vi er omgivet af i livet, så kan det også være det samme med hvordan dine forhold fungerer. Hvis du har haft en alvorlig hjertesorg eller kæmper med et andet romantisk forholdsproblem, så skal du sætte dig ind i arbejdet, før du går på udkig efter den ”rigtige person” igen.

Rens dit følelsesladede loft og slippe af med de uønskede gaver for at give plads til alle nye følelser og oplevelser. Når det kommer til de sunde og positive forhold, så er det også vigtigt at passe på dem, som vi elsker. Hvis din hun f.eks. får en dårlig mave, så fortjener den, at man har overskud til at kunne passe på den. Klik her for at opdatere dig om, hvordan man passer på sine firbenede ven.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *