hånd og blad

Nyd hinanden til det fuldeste på minimalistisk maner

dd33

I takt med at den seksuelle frihed har fået lov at udvikle sig, så er det begyndt at se ud til at alt ting skal være pisk, håndjern og sexmøbler. I første omgang kan man spørge sig selv hvem der har pladsen til at skulle holde sig så meget kørende, men dernæst kommer spørgsmålet om det ikke bliver noget materialistisk roderi, og man vil hellere se en måde hvorpå man kan have hede aftner med sin eneste ene, den bedre halvdel og alt det der, uden at det skal være op til hjælpemidler og redskaber for at få det fuldeste ud af hinanden. 

sexlegetøj

Udfordre og udforsk hinanden

En af de gode steder at starte vil være at man prøver at lege med hinanden på nye måder. Det kan være forspil, det kan være stillinger, det kan være hele rammen omkring jeres aktivitet, hvor i tyr til rollespil eller simple sexspil med kort eller terninger, og lader jer følge med strømmen.

Er I iblandt de typer som har svært ved at komme på noget med så simple midler, så er der intet i vejen for at springe en tur forbi Erotube.dk og finde lidt inspiration der forhåbentligt kan løsne jer begge lidt op. 

At finde ud af hvor jeres grænser er, kan være et sjovt sted at starte, for i takt med at man har vænnet sig mere til hinanden og aktiviteterne heri, så kan man måske også forsøge at udfordre disse grænser på forskellig vis. 

kys ved kysten

Udenfor det private rum

Der er mange måder man kan udfordre sine grænser på. Der er nogle der især har en stor effekt af at løbe en risiko, og er man interesseret i at holde sig minimalistisk og spændende samtidig, så kan man forsøge sig med at gøre ting udenfor enten ved en sø, på en græsmark eller i en skov.

Her kan visse mærke en spænding fra muligheden om at blive opdaget, så der følger både lidt leg, lidt udfordring og lidt udforskning ved dette alene. Derudover kommer man også tilbage til sine rødder, og agerer i sit mest naturlige outfit omringet forhåbentlig af natur. Man forener sig med aktiviteten, de manglende klæder og omgivelserne på en gang og mærker varmen fra hinanden i denne vidunderlige og varme forening under den mørke nattehimmel. 

Hvis I lykkes med at få gange i romantikken, kan I være så heldige at opleve, at jeres forhold blomstrer op igen – og så kan I leve et langt og lykkeligt liv sammen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *