arkitektur

Din indretning afspejler dig

dd33

Det kan snart ikke være nogen hemmelighed for nogen længere. Sådan som vi indretter vores bolig, sådan indretter vi også os selv.

Boligindretningen er nemlig en afspejling af flere ting: tiden, mode, økonomi, men i høj grad også din personlighed. Det vil sige, at du vælger, hvordan din bolig skal se ud.

Det har selvfølgelig en indvirken på dig, ligesom dit tøj har det. Den minimalistisk sejr, vi oplever og har oplevet i noget tid nu, har derfor måske en positiv indvirken på os som mennesker.

Hønen eller ægget

Er det din indretning, der bestemmer, hvem du er? Eller er det dig, der bestemmer, hvordan din indretning er? Det må være op til dig at vurdere.

Som så meget andet er det nok noget lige midtimellem. Men det er jo dig, der vælger det, som du synes passer ind i din bolig.

Så det starter et sted fra, og det sted er dig. Så hvordan du vælger at indrette din bolig har utrolig meget med dig at gøre.

Du bliver påvirket af dine omgivelser, og derhjemme kan du selv bestemme dine omgivelser. Derfor er det også med at gøre det bedste job overhovedet, når det har så stor betydning.

En forkert indretning kan have samme påvirkning som et outfit, der bare ikke gør det længere. Du bliver utilpas og savner en anden indretning eller outfit.

Det minimalistiske liv

Hvis vi siger, at vores indretning har indvirken på os, og at vi er stærk præget af den minimalistisk designstil. Må vi også sige, at minimalismen har en stor påvirkning på os.

Det kan være, du allerede har bemærket det, eller måske gør du ting helt ubevidst som er stærk minimalistiske. Det kan være din indretning har fået dig til at træffe beslutninger, du ikke ville have taget før.

fugl

Det kan være færre beslutninger, det kan være et mere afslappet liv, hvor du ikke behøver alverdens ting og tilbud. Sådan kan din indretning være med til at præge dig som menneske.

Det er værd at tænke på, når du skal indrette noget næste gang, eller næste gang du shopper nyt. Sådan du indretter din bolig, indretter du også dig selv.

Den simple, smukke designalder, vi lever i, har derfor en stor betydning for måden, vi lever sammen på.

Det er ikke noget at blive skræmt af, men noget at udnytte og tænkere videre på. Hvordan kan du præge dit liv og din indretning allerbedst, så den passer bedst til dig.

Inddrag hele dit liv

Det kunne være ved at blive ved at dyrke de minimalistiske glæder. Hvor mindre er bedre. Kvalitet er bedre end kvantitet.

Hvis det er sådan, du vil indrette dig liv, er der flere områder end indretning, du kunne inkludere. Det kunne f.eks. være kvalitetsfoder eller kvalitetslegetøj til dine kæledyr. At vælge kvalitet fremfor et ringe produkt, der er billigt, vil gavne dine kæledyrs liv.

På den måde får du inkluderet hele boligen, hele familien i din livsstil. Og så fortjener de firbenede bare den allerbedste behandling, du overhovedet kan få.

De er der for dig, så vær der for dem, de fortjener det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *