smuk gårdhave

Sådan kan du skabe en minimalistisk have

dd33

Er du vild med den minimalistiske indretning, som efterhånden har indtaget mange hjem i norden? Så er det fuldt ud forståeligt. Den er både smuk, imødekommende og den fylder ikke ”for meget” i rummet. Men hvordan indretter man så lige sin have efter en minimalistisk indretning? Jo det kan du læse mere om lige her. 

Det er jo sådan, at både det indvendige og det udvendige omkring ens hjem gerne skulle harmonere, og har du fået skabt en smuk minimalistisk stil indvendigt, så vil det også være rigtig fint at skabe den udvendigt. Hvis du er interesseret i den minimalistiske måde at indrette på, kan du se med lige her!

lilla blomster

Brug gerne fliser i din indretning af terrassen  

Når man taler om den minimalistiske indretning, som man ser i mange hjem i norden, så er det gerne de kølige farver, der går igen. Derfor vil en terrasse lavet af fliser der er flotte harmonere rigtig godt med en minimalistisk indretning. Så hvis du står overfor at skulle vælge materialer til din terrasse, så vil en fliseterrasse være et rigtig godt valg til en minimalistisk have. 

Undgå for meget nips 

Ligesom man undgår for mange små nipsgenstande indendørs i den minimalistiske indretning, så gør man det også udendørs. Så du bør ikke pynte din terrasse op med alverdens forskellige nipsgenstande. Men hvis du er vild med den minimalistiske indretning, så er du nok alligevel ikke så vild med havenisser og andre pyntegenstande til haven. 

Ofte så går det jo hånd i hånd, hvad man er til. Så et godt råd ville være at følge din stil indendørs og bringe så meget af den i din have. Selvom du gerne vil have en minimalistisk have, så kan du sagtens have masser af skønne blomster i din have. Blomster passer nemlig ind, uanset hvilken stil man har.

Vælg udendørs møbler der har det minimalistiske udtryk  

Når du skal til at indrette din have med havemøbler, så gælder det igen, at du bør gå efter havemøbler, der har det mest minimalistiske udtryk. I dag kan man faktisk finde rigtig mange havemøbler, der ligner de møbler, man har indendørs. Det er derfor ikke svært at finde havemøbler, der passer fantastisk ind i den minimalistiske indretning. Det er en god ting, at det er nu, du er begyndt at blive vild med indretning, da udbuddet af minimalistisk indretning til haven aldrig har været større. 

magnolia træer

Gå efter de kølige og neutrale farver hele vejen igennem 

Igen gælder de samme farvetrends som ved din indendørs indretning. Gå efter de køligere og neutrale toner i dit valg af farver til din minimalistiske have. Det gælder både tekstiler og planter. Så planter og blomster i hvide, lilla og de blålige farver vil passe perfekt ind i din minimalistiske have. Når det er sagt, så er der jo ingen, der skal bestemme, hvordan du vil indrette din have. Dette er kun råd, så tag endelig de råd, som du føler du kan bruge, og som passer til dig, og indret så din have, så den er helt perfekt i dine øjne. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *