træer, natur, grønt, sommer, sol, landbrug

Bor du på landet? Få en forsikring, der passer til dig

dd33

Det er ikke sjovt at bruge penge på en forsikring, men det er noget, der kan give dig rigtig meget tryghed i hverdagen, og så er det naturligvis også noget, der kan være en kæmpe hjælp, hvis man er så ”uheldig”, at man også får brug for den. Der er ingen, der kan vide, hvad der sker i morgen, og derfor er det altid godt at være forberedt. Det er i hvert fald ikke noget, der sker noget ved. Hvis du bor på landet, så kan det være, at du skal være ekstra opmærksom, når du skal tegne en forsikring. Det kan du læse mere om i denne artikel.

ko, industri, landbrug, gård

Har du overtaget et nedlagt landbrug?

Det kan f.eks. være, at du har overtaget eller købt et nedlagt landbrug. Her er det ikke længere nok, at man har en almindelig husforsikring. Det er nødvendigt, at man har en forsikring over alle bygninger, løsøre, og så er det også vigtigt, at man har en ansvarsforsikring, som dækker over det nødvendige.

Få en skræddersyet forsikring til dit landbrug

Det kan også være, at du har et landbrug, og så er det igen rigtigt vigtigt, at man er opmærksom på at få den rigtige forsikring. Her kan man i mange tilfælde få en forsikring som en slags pakkeløsning. Her kan du få skræddersyet en forsikring, der dækker alt det, du har behov for. Hvis du f.eks. har landbrugsmaskiner eller husdyr, så er det også noget, der skal dækkes af en forsikring. Her får man ofte lavet en udvidet ansvarsforsikring. 

Tidligere bedrifter på gården

Det kan sågar have en betydning, hvad der har været af tidligere bedrifter på dit landbrug, når du overtager det. Køber du f.eks. et nedlagt landbrug, så skal du oplyse om de tidligere bedrifter, så forsikringsfolkene kan blive klogere på, om det er noget, der skal gøres noget ved. 

Hvor finder jeg en forsikring til mit landbrug?

Det er ikke alle forsikringsselskaber, der har lige stor erfaring med at tegne forsikringer for landbrug. Derfor er det altid en god idé at vælge et forsikringsselskab, der har erfaring med i bagagen på dette område. Her kan du med fordel vælge at blive kunde hos Gartnerens Forsikring. De specialiserer sig nemlig i at tegne forsikringer for landbrug, så her kan du godt være sikker på, at du får en forsikring, der dækker tilstrækkeligt. 

Forsikring giver ro i maven

Man skal virkelig have is i maven, hvis man skal gå gennem livet uden forsikring. Men der er også grund for at sige, at det er mere dumt, end det er modigt. Man ved som sagt aldrig, hvad der sker, og det er godt at være forberedt på det værste med en god forsikring.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *