indretning

Nordisk funktionelt design fra Skagerak Norr

dd33

Med Skageraks erklærede mål om at implementere nordisk tradition, materialer og kultur i deres møbler og brugsgenstande giver det perfekt mening, at denne kollektion af lækre produkter til hjemmet bærer navnet Norr. Norr kan både referere til det geografiske nord, med høje træer, dybe mørkegrønne dale og en regnfuld himmel. Men Norr kan også være en reference til den nordiske gud for havet. Lige meget hvad er det et navn, som hylder Skageraks skandinaviske fundament.

Skagerak Norr rummet produkter, der kombinerer enkelt design med et højt niveau af funktionalitet. Der er her tale om ting, som ikke behøver at gøre stort væsen ud af sig, for alligevel at indtage en markant plads i hjemmet. Hvad end der er tale om en køkkenrulleholder, en brødkasse eller en bakke til krydderier og olie skinner den gode kvalitet og det lækre materiale tydeligt frem.

Hjælp til hverdagens små projekter

Dit hjem er et sted, som du ønsker skal være både smukt, unikt og indbydende. Tit er det at gøre hjemmet perfekt et projekt, der strækker sig over hele livet. Med de fine produkter fra Skagerak Norr kan du komme en smule nærmere. Elementerne fra denne serie er nemlig med til at forskønne de små praktiske aspekter af hverdagen, som man ellers ikke altid tænker så meget over. For eksempel ved at gøre det at bruge køkkenrulle en lille smule mere æstetisk og en lille smule mere sexet.

Forarbejdet egetræ i forskellige farver danner basis for produkterne fra Skagerak Norr.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *