studerende

Som studerende fortjener du også en sommerferie

dd33

Hvis du er studerende, så oplever du sikkert tit at det kan være en udfordring at få sparet op og især til sommerferien. Dette skyldes både at der ikke er så mange penge at spare op, da du kun har din su og et fritidsjob. Men ofte kan det også skyldes at de få penge man rent faktisk får sat på opsparingen bliver spist af uforudsete udgifter. Derfor har du måske også stået i den situation hvor du har planlagt en ferie med familien eller vennerne, men når I når dertil viser det sig at du ikke helt har råd til alt det du ville alligevel. For tit bliver en ferie jo bestilt mange måneder i forvejen. 

få-penge

Vælg den spontane og måske billigere vej 

Det kan være utrolig frustrerende at stå i en situation, som den nævnt ovenfor. Derfor vælger nogle af frygt for netop dette, at lade være med at bestille en ferie. Dog kan det også være rigtig trist bare at gå derhjemme, mens alle man kender er ude og rejse. Vi har jo brug for at koble af en gang imellem og føle at vi gør noget godt for os selv. 

Men i stedet for at skulle vælge imellem to potentielle trælse situationer, så kan du også vælge en tredje udvej. Du kan nemlig beslutte dig for at tage på en afbudsrejse. På den måde kan du udskyde betalingen af din ferie, idet den først skal bestilles senere. Samtidig giver det dig også mulighed for bedre at vide hvor stort et råderum du vil have økonomisk set. Altså kan du tilpasse valget af ferie efter hvad du rent faktisk har råd til at bruge. Det kan være en kort tur til en af Europas dejlige storbyer, men det kan også være at det viser sig at du kan få råd til en hel uges afslapning på stranden. 

Måske har du en ven eller veninde der kunne have lyst til at holde ferie med dig på den her måde. Det kan blive til en rigtig sjov og spontan oplevelse, fuld af uforudsete gode minder. En ferie I kan snakke om i flere år bagefter.

feriebil

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *