Zen

Indret minimalistisk og skab mere ro

dd33

Der er mange af os, der har en yderst travl hverdag. Det betyder, at vi ofte føler, at der ikke er nok timer i døgnet, fordi de forskellige arbejdsopgaver og hverdagstrivialiteter bliver ved med at hobe sig op. Det er således noget, som der aldrig kommer bund i, og det kan være med til at skabe en kaotisk hverdag. 

Det smitter også hurtigt af på tiden i hjemmet, idet det hurtigt kan blive svært at overskue de ting, som der også skal klares her. Derfor handler det om at skabe ro, således der er rum for afslapning i ens hjem.

Lammeskind

Ryd ud i dine ting, og skab mere rum til at få ro på sindet 

Er det noget, som du synes, der lyder interessant? Og vil du gerne komme hjem til en bolig, der netop giver dig den ro og indgyder til den afslapning, som du har behov for efter en lang og kaotisk hverdag? Så er der heldigvis flere initiativer, som du kan tage i brug, især når det kommer til din indretning. Ofte er det nemlig denne, der er med til at skabe forvirring. Du bør derfor starte med at tage et grundigt kig på alle dine genstande. Er der nogle af disse, du kan undvære? Er det tilfældet, vil du straks opleve, at der bliver frigivet mere rum.

Sørg for bløde materialer der indgyder til afslapning 

Og det store rum, som du står tilbage med kan godt synes minimalistisk, men det er det, som der giver dig rum til tanke, hvorfor du kan få ro på både din krop og dit sind. 

De ting, som du dog ikke bør skille dig af med, er dem, der indgyder til afslapning. Det kan for eksempel være skønne puder, lune plaider, bløde tæpper og smukke lampeskind. Det er alt sammen noget, som du kan finde online til en god pris, og især hvis det er et billigt lammeskind, der kan sætte prikken over i’et i din rolige indretning, så er du heldig online. 

Hæk

Husk naturligheden og kontrasten i din have 

Det syn, der møder dig, når du kigger ud ad dit vindue, skal også indgyde af ro og også gerne naturlighed, således der bliver skabt en kontrast til det minimalistiske hjem. Her må der således godt være unødvendige ting og dermed orden i rodet. 

Start derfor med at plante nogle smukke blomster, en færdig hæk og nogle træer. Og slut af med hygge på terrassen med møbler, lanterner og lyskæder. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *